Cutit pentru branza 36 cm cu doua manere Sanelli
Cutit cu doua manere pentru portionare branza.Maner ergomic si aderent fabricat din polipropilena de 2 culori si compozitii: cel verde dur, cel rosu moale.
Manerul ergonomic si aderent asigura utilizatorului minimum de efort depus.
Toate cutitele Sanelli pot fi spalate in masina de spalat vesela, cat si sterilizate.
Toate lamele cutitelor profesionale Sannelli respecta urmatoarele standarde de calitate:
– otel carbon dur (0.5%).
– concentratia ideala de crom (14%) face ca lama sa nu oxideze.
– aliajul molybdenum si otel (0.35%) face ca taisul sa reziste mai mult in timp.
Lungime totala: 60 cm.
Lungime lama: 36 cm.
Pentru orice entuziast al gastronomiei, punem la dispoziție soluția ideală: echipamentele și accesoriile noastre de calitate superioară. Acestea nu sunt simple ustensile de bucătărie, ci instrumente profesionale care îmbunătățesc și eficientizează fiecare aspect al procesului de gătit.
Fie că deții un restaurant, un local fast food, un bar sau o afacere de catering, aceste instrumente de top sunt esențiale pentru a îmbunătăți serviciile tale. Ele sunt folosite zilnic în bucatariile profesionale și ajută bucătarii să creeze mâncăruri delicioase și apetisante, care îi impresionează pe clienți.
Nu numai în restaurantele de înaltă clasă găsim aceste ustensile, dar și în cantine, cafenele, foud court, magazine alimentare, bucatăriile grădinițelor, spitalelor, școlilor, creșelor, penitenciarelor, și multe altele. Aceste instrumente sunt fundamentale pentru a oferi mâncăruri gustoase și sănătoase, indiferent de context.
Echipamentele noastre – sau cum ne place să le numim, ‘perechea de mâini în plus a bucătarului’ – sunt concepute pentru a fi durabile, fiabile și ușor de utilizat. Ele îmbină performanța de top cu un design funcțional și ergonomie, facilitând pregătirea oricărui fel de mâncare, de la cele mai simple până la cele mai sofisticate.
Recenzii
There are no reviews yet