Aparat preparare Sous Vide 2000W
Aparat pentru preparare prin metoda „Sous Vide” comercial, usor de folosit si portabil.
Marja temperatura: 0.1 grade Celsius.
Plaja temperatura: 5 -95 grade Celsius.
Cicluri preparare: intre 1 minut si 99 de ore.
Capaciate maxima de lichid folosit: 56 litri.
Putere: 2000 W.
Panou + maner fabricate din inox.
Sonda de temperatura pentru probe. (optional)
Geanta pentru transport inclusa.
Dimensiuni parte submersibila(Lxlxh): 117x110x147 MM.
Dimensiuni de gabarit(Lxlxh): 124x140x360 MM.
Greutate: 4.1 Kg.
Un aparat preparare Sous Vide 2000W e este un instrument de bucatarie modern si revolutionar care permite gatirea perfecta a alimentelor la o temperatura constanta, folosind abur sau prin imersarea alimentelor in apa calda timp indelungat. Aceasta metoda de gatire a fost folosita initial de bucatarii profesionisti, dar acum este disponibila si pentru utilizatorii casnici.
Un aparat de preparare Sous Vide este conceput pentru a oferi un control precis al temperaturii si a timpului de gatire, ceea ce face ca alimentele sa fie intotdeauna gatite la perfectiune. Odata ce alimentele sunt etansate intr-un sac de vid sau intr-un borcan special, acestea sunt imersate in apa calda sau abur si lasate la gatit la o temperatura constanta pentru un timp indelungat, in functie de tipul si grosimea alimentelor.
Recenzii
There are no reviews yet