Aparat preparare Sous Vide profesional 30L este un instrument de bucatarie modern si revolutionar care permite gatirea perfecta a alimentelor la o temperatura constanta, folosind abur sau prin imersarea alimentelor in apa calda timp indelungat. Aceasta metoda de gatire a fost folosita initial de bucatarii profesionisti, dar acum este disponibila si pentru utilizatorii casnici.
Un aparat de preparare Sous Vide este conceput pentru a oferi un control precis al temperaturii si a timpului de gatire, ceea ce face ca alimentele sa fie intotdeauna gatite la perfectiune. Odata ce alimentele sunt etansate intr-un sac de vid sau intr-un borcan special, acestea sunt imersate in apa calda sau abur si lasate la gatit la o temperatura constanta pentru un timp indelungat, in functie de tipul si grosimea alimentelor.
Specificatii Aparat preparare Sous Vide profesional 30L :
Prin prepararea diferitelor alimente prin medoda Sous Vide, gustul, textura și substanțele nutritive sunt reținute.
Capacitate maxima cuva utilizata : 30 litri
Sistem de pompare patentat pentru apa – 8 litri pe minut
Temperatura și timpul pot fi reglate separat.
Precizie temperatura de + / -0.1 grade Celsius.
Temperatura maxima de lucru : 99 grade Celsius
Circulare uniforma a apei.
Foarte silențioasa.
Afișaj digital pe ecranul LCD.
Panou de control intuitiv, cu comenzi tactile.
Protecție termica.
Cablu de alimentare detașabil.
Usor de curatat.
Putere: 1500 W.
Alimentare: 220 V.
Greutate: 2 kg.
Dimensiuni (Lxlxh): 185x145x290 mm.
Este recomandat sa se foloseasca impreuna cu cuvele inox sau policarbonat cu adancimea de 200 mm.
Recenzii
There are no reviews yet