storcator rosii manual

Storcatoarele de rosii sunt aparate eficiente si utile in orice bucatarie, oferind posibilitatea de a pregati sucuri si sosuri intr-un mod rapid si eficient. Ele sunt concepute special pentru extragerea sucului si a pulpei rosiilor, creand astfel, o textura fina. Cu siguranta, auziti din ce in ce mai des despre aceste inovatii si despre rezultatelele exceptionale pe care le ofera, dar cat de mult conteaza calitatea lor? In general, calitatea oricarui aparat este foarte importanta, deoarece contribuie la cresterea nivelului de eficienta si de rezistenta. Prin urmare, storcatoarele de rosii profesionale sunt fabricate din materiale durabile, fiind rezistente la frecvente intense, fara a se deteriora si fara a fi nevoie de unele reparatii. In plus, este important de mentionat ca un asemenea aparat de calitate superioara poate fi usor de utilizat si de curatat. Componentele sale pot fi demontate usor, fara a pierde prea mult timp.

Pentru ca punem accent mereu pe profesionalim si pe eficienta, echipa Fimax va pune la dispozitie o gama larga de storcatoare de rosii profesionale, care va va usura munca chiar de la prima utilizare. Aparatele noastre sunt de calitate superioara, avand o functionalitate sigura si performanta. Nu ezitati sa profitati de cele mai bune preturi!

Avantaje storcatoare de rosii profesionale

Storcatoarele de rosii calitative sunt concepute si echipate cu lame si motoare puternice, asigurand o prelucrare eficienta a rosiilor. Ele extrag in mod rapid sucul de rosii, eliminand semintele si alte particule. Astfel, sucul este gustos si sanatos, pastrand toti nutrientii si toate vitaminele necesare. Este esential de mentionat ca un asemenea aparat contribuie la protejarea mediului, reducându-se cantitatile mari de ambalaje din plastic utilizate frecvent pentru sucurile din comert.

Un alt avantaj foarte important se refera la economisirea timpului si a banilor. Storcatoarelor de rosii profesionale sunt utile pentru pregatirea sosurilor, a sucurilor, dar și a diferitor conservații intr-un mod rapid. Prin urmare, nu va mai fi necesar sa cumparati produse comerciale sau sa va deplasati la magazin, deoarece veti pregati tot ce aveti nevoie chiar acasa. De asemenea, va veti bucura mereu de un suc proaspat, adaptat la preferintele si la gusturile dvs.

Atat design-ul, cat si functiile sunt concepute special pentru a oferi o experienta cat mai placuta. Astfel, daca aveti o bucatarie mica, alegerea unui asemenea aparat este binevenita, pentru ca ocupa foarte putin spatiu comparativ cu alte electrocasnice. În ceea ce priveste durabilitatea, storcatoarele de rosii de la Fimax sunt rezistente si le veti putea utiliza mult timp.

Modele storcatoare de rosii Fimax

Fimax va pune la dispozitie o gama variata de storcatoare, pe care le puteti achizitiona de pe site-ul nostru. Printre modelele propuse, se enumeră:

Storcator electric suc de rosii Tre Spade F14000/E/P

Acest aparat este dotat cu un motor puternic, ceea ce contribuie la stoarcerea rapida a sucului de rosii. Carcasa robusta asigura durabilitate si stabilitate in timpul utilizarii. Componentele sale pot fi curatate manual sau pot fi introduse in masina de spalat vase.

Storcator electric suc/rosii TreSpade F14000/E/P

Storcator electric profesional rosii si fructe Easysqueezy

Acest storcator profesional are o capacitate mare de prelucrare a rosiilor, cat si a altor fructe. Are un sistem de protectie termica pentru evitarea supraincalzirii, dar si posibilitatea de reglare a vitezei. De asemenea, dispune de o tehnologie avansata de extractie a sucului.

Storcator electric profesional rosii/fructe Easysqueezy

Storcator rosii profesional cu masina de tocat carne

Una dintre functiile deosebite ale acestui aparat este capacitatea de a toca carnea. Astfel, il puteti utiliza pentru a prepara diferite produse, deoarece dispune de accesorii suplimentare.

Storcator rosii masina tocat carne TreSpade

Storcator de rosii manual

Storcatorul manual de rosii are o manivela, care trebuie directionata manual pentru a aplica presiune asupra rosiilor si a extrage sucul. Aceasta va ofera controlul asupra fortei si a vitezei de stoarcere. In plus, nu necesita energie electrica si poate fi folosit si pentru alte legume sau fructe.