Masina tocat carne profesionala cu storcator profesional de rosii.
Alimentare: 220 V
Putere:0.6 kw
Productivitate carne tocata: 150 kg. pe ora.
Productivitate stoarcere rosii: pana la 650 kg pe ora pentru rosii foarte bine coapte sau prefierte.
Dimensiuni: 48 x 24 x 37 cm.
Dotare standard: cutit si sita inox 6 mm.
Storcatoarele profesionale de roșii Tre Spade este un echipament perfect conceput pentru stors rosii dar si fructe moi cum ar fi piersicile si caisele.
Melc fabricat din inox la dispozitivul de tocat carne.
Melc fabricat din rasina acetalica cu duritate si rezistenta mecanica ridicata, de culoare gri, certificat pentru uz alimentar. La dispozitivul de stors rosii.
Pe langa suc de rosii natural, puteti prepara nectar de piersici, caise, prune bine coapte.
Aparatele profesionale pentru suc de rosii sunt folosite în principal în industria alimentară, în restaurante, hoteluri, și alte afaceri de catering sau minifabrici de conserve.
Dar pot fi utilizate și în bucătăriile casnice dacă aveți nevoie să stoarceți o cantitate mare de roșii.
Principalele carateristici ale storcatoarelor profesionale de tomate sunt:
Productivitate mare
Aceste storcătoare sunt proiectate pentru a putea procesa o cantitate mare de roșii într-un timp scurt, ceea ce îi face ideale pentru uz comercial.
Construcție solidă
Sunt construite din materiale rezistente pentru a face față utilizării intense și pentru a rezista în timp.
Eficiență ridicată:
Storcătoarele profesionale de roșii pot stoarce sucul din roșii rapid și eficient.
Ușor de curățat:
Sunt concepute pentru a se demonta usor, in parti mari, ceea ce este important pentru a menține igiena în bucătărie.
Siguranță:
Storcătoarele profesionale de rosii sunt echipate cu caracteristici de siguranță, cum ar fi intrerupătoarele de protecție și protecția la suprasarcină.
Dispozitivele se schimba foarte usor doar prin folosirea unui surub.
Recenzii
There are no reviews yet