Robot legume profesional pentru utilizare in bucatariile profesionale din restautante, cantine si catering.
Inainte de a incepe sa preparati alimentele, trebuie sa pregatiti ingredientele.
Foarte mult timp este alocat pentru taierea legumelor, care reprezinta o parte foarte importanta din preparatele culinare.
Cu roboul de legume profesional de la Fimax taiati rapid si eficient legumele in felii, cuburi, chipsuri sau julienne.
Robotul este dotat cu 5 discuri care acopera o gama larga der tipuri de taiere.
Este dotat standard cu discuri de feliere de 2 si 4 mm si trei discuri pentru ras de 3, 4 și 7 mm.
Asfel aveti discuri inluse pentru feliat subtire varza proaspata pentru salate sau pentru gatit. Puteti taia cartofii pentru musaca. Puteti sa feliati mai gros sau mai subtire morcovi, telina, ardei, sfecla, etc. Cu ajutorul discurilor tip razatoare puteti rade morcovul si telina pentru ciorba, mere pentru placinta, etc. Puteti de asemenea sa radeti branzeturi tari dar chiar si mozzarella.
In plus fata de discurile incluse in dotarea standard puteti comanda altele pentru orice alte nevoi de taiere a legumeor.
Puteti comanda separat discuri pentru julienne, pentru cuburi, discuri cu lama curba pentru legume moi.
Pentru a putea taia in forma de cubuiri legumele (cele radacinoase), cartofi, telina, morcov, radacina de patrunjel, etc, trebuie comandat setul de doua discuri.
Daca doriti sa taiati cartofii in forma de pai trebuie comandat setul special de disccuri pentru cartofi pai.
Model compact pentru utiulizare pe masa.
Dimensiunile reduse si greutatea optima face ca robotul de legume sa poata fi folosit pe masa de lucru fara sa ocupe mult spatiu.
Este dotat cu dispozitiv de siguranta încorporat in maner pentru a preveni accidentele. De asemenea capacul este echipat cu un intrerupator de siguranta.
Legumele mici si lungi sunt usor de taiat folosind orificiul mic de alimentare.
Robotul de taiat legume functioneaza la o viteză de 270 rpm, astfel incat sa puteti taia legume cu o productivitate intre 50 si 450 kg de intr-o ora.
De asemenea acest robot este foarte util in pizzerii pentru felierea legumelor dar si pentru ras mozzarella sau parmezan.
Usor de curatat
Pentru o buna igiena, orice echipament care intra in contact cu alimentele trebuie curatat foarte bine.
Carcasa robusta din aluminiu este usor de curatat cu o carpa umeda si putin detergent.
Partile demontabile ale robotului pot fi curatate in apa calda cu detergent.
Asigurati-va că uscati bine toate componentele după spalare. Este indicat ca discurile sa fie gresate cu putin ulei vegetal pentru a le pastra bine intretinute.
Taietor profesional de legume.
Capacitate de la 50 pana la 450 kg pe ora
Stabilitate sporita datorita picioarelor de cauciuc aderente.
Greutate neta: 22.46 kg
Dimensiuni aparat: H40 x L29 x D54cm
Deschidere pentru legume mici: 5 cm diametru
Deschidere pentru articole mai mari: 8cm x 17cm
Putere: 550 W
Alimentare: 220V
Recenzii
There are no reviews yet