Oala sub presiune 100 litri profesionala pentru bucatarii mari catering, spitale, penitenciare, etc.
Este un echipament indispensabil in orice bucatarie de mari dimensiuni contribuind la optimizarea procesului de preparare.
Este produsa de CBC Spania, companie ce a produs in anul 1923 prima oala sub presiune din lume.
Siguranta in exploatare este asigurata de calitatea si grosimea inoxului din care este produsa dar si de modalitatea de montare a capacului. Acesta se introduce in interiorul oalei si apoi este fixat cu ajutorul uni surub. Asfel riscurile in expoatare sunt eliminate.
Modul de functionare si designul sau permit gatirea in siguranta, in timp foarte scurt, cu precizie si rentabilitate maxima, pastrand toate aromele si proprietatile nutritive ale alimentelor.
Aceasta oala inox sub presiune profesionala are urmatoarele caracteristici:
Diametru: 560 mm
Inaltime: 460 mm
Capacitate: 100 litri
Greutate: 40 kg.
fabricata din inox AISI 304
Presiune de lucru ajustabila 1-3 bari.
Recenzii
There are no reviews yet