Masina de vidat profesionala pentru utilizare in bucatariile profesionale din restaurante si cantine.
Este foarte utila pentru depozitarea in vid a diferitelor tipuri de alimente lichide si solide. Puteti vida inclusiv sosuri sau baze pentru supe. De asemenea este necesara pentru vidarea preparatelor care urmeaza a fi gatite prin metoda Sous Vide.
Colturile rotunjite ale camerei de vidare asigura curatarea usora.
Pompa de extractie functioneaza cu ulei ceea ce ofera o durata mai lunga de viata a masinii de vidat in conditiile utilizarii intense. De asemenea pompa cu functionare cu ulei asigura un timp mai scurt de vidare decat masinile de vidat cu pompa fara ulei.
Mecanismul de vidare este dotat cu filtru de aer.
Bara de sigilare este detasabila ceea ce ajuta la curatarea masinii de vidat.
Poate si folosita si pentru vidare recipiente externe.
Aceasta masina de vidat cu camera UNICA are urmatoarele caracteristici:
Dimensiuni (Lxlxh): 470 x 550 x 430 mm.
Dimensiuni camera de vidare (Lxlxh): 410 x 450 x 220 mm.
Lungime bara de sudura: 400 mm.
Putere de extractie: 12 m.c. pe ora.
Greutate: 50 kg.
Alimentare: 220 V.
Putere: 900 W.
Producator: Lavezzini – Italia.
Recenzii
There are no reviews yet