Aparat fiert paste, pasta cooker, bolitor electric 2×26 litri Seria 700 – Desco CPE72M0 – un echipament performant si eficient, ideal pentru restaurante si bucatariile profesionale cu productivitate mare!
Dimensiuni: 800 x 700 x 900 mm
Dimensiune vas: 308 x 336 x 300 mm
Putere: 15.6 kW
Alimentare: 380 V
Greutate: 60 kg
Capacitate: 2 x 26 litri (GN 2/3)
Volum: 0.8 m3
Cosul se achizitioneaza separat
Umplerea cu apa de completare prin spate.
Echipament standard: cu fund fals pentru fiecare vas.
Bol din otel inoxidabil AISI 316.
Cu colturi rotunjite pentru a facilita curatarea si igiena.
Cosuri si capac optionale.
Suport frontal pentru cos pe o grila din otel inoxidabil.
Eficienta crescuta in atingerea temperaturii de fierbere.
Sistem de supraumplere pentru evacuarea amidonului.
Versiune electrica cu elemente de rezistenta rotative, cu pene, fabricate in CRONIFER pentru a asigura rezistenta la coroziune, controlate de un comutator cu trei pozitii.
Aparat fiert paste, pasta cooker, bolitor electric 2×26 litri Seria 700 – Desco CPE72M0 – este o solutie inovatoare si eficienta pentru prepararea pastelor in bucatariile comerciale si industriale.
Linia 700 de echipamente de gatit reprezinta solutia ideala pentru bucatariile care necesita versatilitate, performanta si eleganta intr-un spatiu compact. Aceasta gama completa include echipamente pe gaz si electrice, proiectate sa raspunda nevoilor si stilului fiecarui bucatar, oferind optiuni variate pentru prepararea alimentelor.
Pasta cooker-ul DESCO este un simbol al inovatiei, fiind primul dispozitiv de acest tip inventat la nivel mondial, inca din 1980. Cu un design profesional, acest aparat este perfect pentru prepararea pastelor, orezului si legumelor. Vasul, realizat din otel inoxidabil AISI 316L, este extrem de rezistent la coroziune, iar umplerea cu apa se face cu ajutorul unui robinet amplasat in spate, controlat de un buton ergonomic pe panoul frontal. Zona frontala larga faciliteaza eliminarea amidonului si sprijina cosul de scurgere.
Echipamentul este disponibil in doua variante: cu arzatoare puternice situate langa vas, in cazul versiunii pe gaz, sau cu elemente de incalzire din otel inoxidabil incoloy, amplasate direct in vas, pentru varianta electrica. Un fund fals perforat asigura o distanta optima de 8,5 cm intre cosuri si baza, pentru o circulatie eficienta a apei.
Inovatia brevetata de DESCO in 1992, sistemul de ridicare a cosurilor, adauga un plus de precizie si eficienta. Fiecare brat poate ridica cosuri GN de 1/3 sau 1/6, permitand programarea a trei timpi diferiti de gatire, in functie de tipul de paste. Aceste caracteristici transforma DESCO intr-un aliat indispensabil pentru bucatariile profesionale.
Recenzii
There are no reviews yet