021-332.32.21
021-332.32.21 -fimax.ro
contul_meu-fimax.ro
0 cosul_meu-fimax.ro
Autentificare!
Intra in cont
Nu este nici un produs in cos !
Oale, cratite , tigai si ustensile inox bucatarii profesionale Oale, cratite , tigai si ustensile inox bucatarii profesionale
Echipamente catering , bufet suedez  si  cuve inox gastronorm Echipamente catering , bufet suedez si cuve inox gastronorm
Roboti  bucatarie si carmangerie Roboti bucatarie si carmangerie
Echipamente  si ustensile pentru bar Echipamente si ustensile pentru bar
Masini de spalat vase si vesela pentru masa Masini de spalat vase si vesela pentru masa
Cutite si tocatoare, produse de igiena si depozitare Cutite si tocatoare, produse de igiena si depozitare
Mobilier inox si linie de autoservire Mobilier inox si linie de autoservire
Echipamente refrigerare Echipamente refrigerare
Echipamente pizzerie Echipamente pizzerie
Echipamente bucatarie calda si fast food Echipamente bucatarie calda si fast food
Robotul pentru prelucrare legume Sammic CA401 - partenerul de incredere in bucatarie
Robot profesional pentru taiat legume: cuburi, cartofi pai, ras, feliere.
Gura de alimetare este conceputa pentru a oferi utilizare facila, procesare rapida si posibilitatea de a introduce legume mari, cum ar fi varza.
Constructie din materiale de inalta calitate, toate adecvate pentru contactul cu produsele alimentare.
Design ergonomic.

Productivitate: intre 200 si 650 kg pe ora – in functie de legumele procesate.
Viteza motor: 365 r.p.m.
Alimentare: 220 V sau 380 V (la cerere).
Putere: 0.55 kw.
Dimensiuni (Lxlxh): 431x382x646 mm.
Diametru disc: 205 mm.
Fara discuri.
Pot fi comandate discuri dintr-o gama variata ce permit ttaierea a 70 de feluri diferite de produse.
Panou electronic de comanda.
Fabricat in conformitate cu normele NSF.
Producator : SAMMIC S.L. – SPANIA.
Cod produs: 1050059
Pachet promotional cuptor convectie patiserie si dospitor 8 tavi cu abur.
 Cuptor cu convectie pentru patiserie cu coacere cu abur. 
Metoda de coacere convectie si abur, generat prin injecatrea in camera de coacere a apei cu temperatura foarte mare, este foarte eficienta pentru coacerea perfecta a produselor de patiserie, brutarie dar si a preparatelor cul ...